pompy abs, abs pump
wiercenie studni
Wyświetlanie górnej części forum
Wyświetlanie górnej części forum
Jak pewnie zauważyliście, zmieniła nam się górna część forum. W związku z tym chcielibyśmy się dowiedzieć, czy są osoby, którym góra nie wyświetla się poprawnie. [niżej screen, który ukazuje górną część poprawnie]
Jeżeli komuś nie działa dobrze, bardzo proszę, aby poinformował nas w tym temacie;)
I oczywiście, wszelkie uwagi są mile widziane.
Jeżeli komuś nie działa dobrze, bardzo proszę, aby poinformował nas w tym temacie;)
I oczywiście, wszelkie uwagi są mile widziane.
Empatia, dzięki za link. Nie wyświetlało mi się to w nieprzeczytanych postach...
U mnie chyba jest błąd. Mam Firefoxa, ale wyświetla mi się tak:
Uwagi, hmm... Może udałoby się to trochę zmniejszyć? Żeby tak nie "straszyła" z miejsca swoją wielkością Ogólnie pomysł mi się podoba. Nowym użytkownikom nie odnajdującym się za bardzo na naszym forum, taka wiadomość u góry bardzo się przyda
U mnie chyba jest błąd. Mam Firefoxa, ale wyświetla mi się tak:
Uwagi, hmm... Może udałoby się to trochę zmniejszyć? Żeby tak nie "straszyła" z miejsca swoją wielkością Ogólnie pomysł mi się podoba. Nowym użytkownikom nie odnajdującym się za bardzo na naszym forum, taka wiadomość u góry bardzo się przyda
Wyswietlanie gornej czesci forum
yyy teges. faktiko zle wyswietla na IE bo jak bylem u dziewczyny i chcialem obadac forum to tez taka kicha sie dziala ale tylko jak probowalem sie zalogowac... na logoucie czegos takiego nie ma
https://rc-softtech.com/