pompy abs, abs pump

wiercenie studni

weterynarz dla kotki

Jeśli lubisz rozmawiać o zwierzętach to jest odpowiednie miejsce dla Ciebie.
domuszka
VIP
VIP

weterynarz dla kotki

Post autor: domuszka »

Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc. Szukam dobrej kliniki weterynaryjnej w mojej okolicy (Warszawa). Moja kotka od jakiegoś czasu ma problemy z żołądkiem, a weterynarz, do którego chodziliśmy, niestety nie był w stanie skutecznie pomóc. Zależy mi na miejscu, które ma doświadczenie w leczeniu kotów, profesjonalną obsługę i rozsądne ceny. Czy ktoś może polecić jakąś sprawdzoną klinikę?
barton
VIP
VIP

Re: weterynarz dla kotki

Post autor: barton »

Też miałem problem ze znalezieniem odpowiedniej kliniki dla mojego psiaka. Chodziłem do kilku, ale dopiero po kilku wizytach w Vet4Pet zauważyłem dużą poprawę. Mają naprawdę zaangażowanych lekarzy i nowoczesny sprzęt. Może warto, żebyś tam spróbowała?
maruska
VIP
VIP

Post autor: maruska »

Jeśli chodzi o kliniki weterynaryjne, to na pewno warto poczytać opinie w internecie i zobaczyć, które placówki specjalizują się w leczeniu kotów. Sama kiedyś trafiłam do przypadkowej kliniki i niestety nie byłam zadowolona. Teraz zawsze sprawdzam rekomendacje i staram się znaleźć miejsce, gdzie naprawdę dbają o zwierzaki, a nie tylko o szybkie zyski.
oppkaa
VIP
VIP

Post autor: oppkaa »

Też szukałam niedawno nowej kliniki i muszę powiedzieć, że Vet4Pet jest naprawdę super :) Byłam tam z moją kicią, która miał problemy z zębami. Lekarze byli bardzo cierpliwi. Na pewno warto ich rozważyć. Mają też dobre opinie w sieci. :)
lolek30
VIP
VIP

Post autor: lolek30 »

w moim przypadku zawsze kieruję się opiniami znajomych albo lokalnych grup na Facebooku. Czasami warto zadać pytanie wśród sąsiadów, bo mogą znać klinikę blisko Ciebie :)
ODPOWIEDZ